вовняний килим KASHQAI 4303 106 квіти, рамка бежевий / бордовий

Новий товар

висота виробу: приблизно 10 мм

загальна вага: приблизно 2,8 кг / м2

тип : 100% вовна

щільність флісу: 670.000 пкт/ м2

країна виробництва : Бельгія

Детальніше

  вартість доставки від: ₴1,099.99
  відправлення посилки через 48 години
  Міжнародна доставка
  14 днів для повернення товару
  2 роки гарантії

₴7,689.00 з податком


Увага: Остання одиниця!

Характеристики

МатеріалВовна
ФормаПрямокутний
Візерунокквіти

Інформація

Вовняні килими KASHQAI - функціональність і елегантність у класичному виконанні.

Хочете додати нотку розкоші в дизайн інтер'єру вашого будинку? Вовняні килими - це рішення, яке дозволить зробити це дуже просто. Більш висока якість порівняно з синтетичними килимами гарантує, що ваші домочадці будуть радіти комфорту і м'якості килима довгі роки.

Вовняні килими з колекції KASHQAI - ідеальне поєднання для любителів вінтажного стилю та екологічних рішень. Вовна - найкращий з відомих на сьогоднішній день матеріалів для виготовлення текстилю, такого як одяг і килими. Вовняні килими потішать своєю м'якістю і теплом навіть найвимогливіших. Це поєднання комфорту і функціональності ідеально підходить для кімнат, в яких ми відпочиваємо щодня, або для тих, де потрібно трохи тепла. Вовняні килими також відомі своєю довговічністю та зносостійкістю. Завдяки природній пружності волокон ці килими зберігають свою форму і зовнішній вигляд протягом декількох років. Пропоновані нами килими KASHQAI поставляються з відомої фабрики OSTA в Бельгії, яка славиться своєю високою якістю продукції та увагою до деталей.

Вовняний килим найкраще підійде для вітальні, спальні або гардеробної. Однак у цього натурального матеріалу є один недолік - він швидко вбирає рідкі забруднення. Тому ми не рекомендуємо використовувати вовняні килими на кухні, хоча вони, безумовно, чудово впишуться в інтер'єр цього приміщення.

Characteristic features of the KASHQAI rug:

  • Виготовлений зі 100% вовни - екологічно чистого і повністю безпечного для природи матеріалу;
  • Красиві кольори в поєднанні з вінтажними візерунками ідеально впишуться в будь-який інтер'єр, особливо в стилі ретро;
  • Сертифікований OEKO-TEX - продукт досліджений і протестований, що гарантує безпеку для користувачів і навколишнього середовища;
  • Найвища якість у поєднанні з високою міцністю матеріалу і його еластичністю означає, що цей виріб слугуватиме чудовою прикрасою до десятка років;
  • Килим з вовни спочатку може злегка пилити - це природна особливість цього матеріалу. Однак ми запевняємо вас, що це в жодному разі не заважає і не шкодить.

Привнесіть у свій будинок нотку розкоші з килимами KASHQAI!

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Follow us on Facebook