Килим BERBER BJ1250 Boujaad берберський, ручної роботи з Марокко, Boho - бежевий / помаранчевий

Новий товар

довжина ворсу: приблизно 25 - 30 mm

загальна вага: приблизно 1,90 кг / м2

тип : 100% вовна

Детальніше

  вартість доставки від: ₴1,099.99
  відправлення посилки через 48 години
  Міжнародна доставка
  14 днів для повернення товару
  2 роки гарантії

₴23,639.00 з податком


Увага: Остання одиниця!

Характеристики

МатеріалВовна
ФормаПрямокутний
Візерунокгеометрія

Інформація

Унікальні та особливі - відкрийте для себе килими ручної роботи з Марокко

Історія килимарства в Марокко налічує тисячі років. Для жителів цієї країни килими були не просто елементом декору, а насамперед елементом культури.
Сьогодні в Марокко проживає близько 45 різних берберських племен, кожне з яких володіє своїми унікальними техніками плетіння, колірною палітрою і візерунками.

Марокканські килими ручної роботи - це унікальні, єдині у своєму роді елементи дизайну, джерело знань про берберську культуру і витвір мистецтва. Весь процес виробництва здійснюється вручну, вузол за вузлом плетуться на стоячому верстаті. Методи ткацтва передаються з покоління в покоління всередині племені, тому кожне марокканське плем'я має свої методи, візерунки і колірні переваги. З поваги до традицій, що передаються з покоління в покоління, назви колекцій також відповідають назвам марокканських етнічних груп, які їх створили. Основний матеріал, що використовується для створення килимів, - вовна, яка робить килими красивими, надзвичайно міцними та зручними.

Ексклюзивні килими з Марокко ідеально підходять не тільки для поціновувачів мистецтва, а й для мандрівників і любителів унікальних речей.
Ручна робота - гарантія того, що такого килима ви не знайдете ніде у світі.

Марокканські килими BOUJAAD виготовляються з овечої вовни, що робить їх ексклюзивними та високоякісними виробами.
Останній етап створення килимів BOUJAAD - прання та розчісування. Розчісування 2-3 рази допомагає позбутися зайвих волокон і надати ворсу бажаного розташування.
Тому кожен етап створення дуже вдумливий і трудомісткий, а методи, що передавалися з покоління в покоління протягом тисячоліть, відпрацьовані до досконалості.

Oсобливості килимів з Марокко:

  • Кожен килим виготовляється марокканськими ткачами вручну в єдиному екземплярі. Це робить виріб унікальним доповненням до інтер'єру і самостійним витвором мистецтва;
  • Виготовлений зі 100% вовни. Це натуральний матеріал, який, завдяки своїй міцності та довговічності, гарантує задоволення від покупки на довгі роки;
  • Спочатку килим із вовни може злегка пилити - це природна особливість цього матеріалу. Однак ми запевняємо вас, що це ні в якому разі не заважає і не шкодить.

Внесіть елемент марокканської культури у свій дім з унікальними і неповторними килимами ручного в'язання прямо з Марокко!

 

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Follow us on Facebook